Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις

boat fishing 2017 highlights carpmatchfishingΈκθεση Boat and fishing in Greece 2017: Τα περίπτερα των συνεργατών μας από τον χώρο της αλιείας, και τα highlights της έκθεσης!

Του Δημήτρη Σφαλτού
Φωτογραφίες: Δημήτρης Σφαλτός

Ακόμη μία πρωτότυπη και πλήρης έκθεση θαλάσσιου τουρισμού, σκαφών και ειδών αλιείας, έριξε την αυλαία της τις προηγούμενες ημέρες. Η έκθεση αυτή είναι ένας καλός λόγος για να συναντήσουμε τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα και να δούμε πολλά νέα προϊόντα , από τον χώρο της παράκτιας αλιείας.

Αρκετά τα περίπτερα της έκθεσης, ώρα λοιπόν να δούμε μερικές από τις εταιρείες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους, καθώς και τους συνεργάτες μας, με τα νέα καινοτόμα προϊόντα τους.

 

boat and fishing show 2017 afisa carpmatchfishingH κορυφαία έκθεση Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2017, που θα πραγματοποιηθεί μαζί με την έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo, στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi, είναι 7, 8 & 9 Απριλίου 2017.

Η Boat & Fishing Show 2017 αποτελεί και τη νέα χρονιά , σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Με ξεκάθαρο στόχο και αυτή τη χρονιά, ποιοτική συμμετοχή εκθετών που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη θάλασσα, δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της μεγαλύτερης αλλά και πιο ολοκληρωμένης Θαλασσινής έκθεσης σε αριθμό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο, αλλά και έκταση που έχει να καλυφθεί από το 2011 από άλλη θαλασσινή διοργάνωση.

 

 

 

natex nautiko panorama carpmatchfishing31η έκθεση Natex: Η έκθεση θεσμός για το ψάρεμα, κυνήγι, κατάδυση, camping, και τα σκάφη, στο Ελληνικό

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Η έκθεση Natex 1017, θα λάβει χώρα στις 31 Μαρτίου (Παρασκευή) , με 3 Απριλίου (Δευτέρα) του έτους 2017.

Στο Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας) για 31η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται από τις Εκδόσεις Βαρβέρη, η Natex, η μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το ψαροντούφεκο, το κάμπινγκ και τα σκάφη.


Η Νatex είναι η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για το κυνήγι και ψάρεμα το 1987 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς, για τους όλους τους φίλους των υπαίθριων σπορ.

 

 

seminario-sfaltos-natex-angry-fish-carpmatchfishingΣεμινάριο για την χρήση της μαλάγρας στην τεχνική του match fishing από τον Δημήτρη Σφαλτό στην έκθεση Natex
Του Δημήτρη Σφαλτού
Στα πλαίσια της έκθεσης Natex , θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον Δημήτρη Σφαλτό , για την χρήση της μαλάγρας και των υπολοίπων προσελκυστικών, στο ψάρεμα με την τεχνική του match fishing.

Θα γίνει παρουσίαση της σειράς μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos, των χαρακτηριστικών της, και πως χρησιμοποιείται στα ψάρια-στόχους, και στα διαφορετικά υδάτινα περιβάλλοντα .
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου, στην έκθεση Natex & Ναυτικό Πανόραμα, στον χώρο σεμιναρίων, αίθουσα A, και ώρα 14:00-16:00.

highlights-carpmatchfishingΈκθεση Boat and fishing in Greece 2016: Τα highlights της έκθεσης!
Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Γιώργος Βαρέλης, Άρης Δάσκαλος, Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Ζάρας
Άλλη μία πρωτότυπη και όμορφη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού, σκαφών και ειδών αλιείας, ήρθε στο τέλος της. Συναντήσαμε τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα και είδαμε πολλά νέα προϊόντα , ειδικά στον χώρο της παράκτιας αλιείας.

Ας δούμε μερικά από αυτά, καθώς και τα περίπτερα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους.

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.