Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

seminarioheavycasting-carpmatchfishingΣεμινάριο για την τεχνική του bait boat fishing από το Extreme Fishing


Συντακτική ομάδα Carp-matchfishing.gr


Στα πλαίσια των εγκαινίων του εξειδικευμένου καταστήματος Extreme Fishing στην Καρδίτσα, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο νομό σεμινάρια για τις τεχνικές παράκτιας αλιείας και ειδικά για το bait boat fishing, γνωστό και ως heavy casting.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με ομιλητές τον Αντώνη Λαγουταρέλη, Μάρκο Βιδάλη και Βασίλη Βασιλαρόπουλο . Το σεμινάριο παρουσίασε μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

 


 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου στον πολυχώρο Verde και είχε ώρα έναρξης στις 13:30. Ήταν το δεύτερο σεμινάριο της ημέρας, ενώ πρώτο ήταν το σεμινάριο για την τεχνική του spinning, με παρουσίαση των τεχνητών της Duo. Κύριο θέμα του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση του βασικού εξοπλισμού για το bait boat fishing, τα καλάμια , οι μηχανισμοί, τα νήματα, οι αρματωσιές για τα ζωντανά δολώματα , τα σκαφάκια που στέλνουν το ζωντανό δόλωμα στην θάλασσα, και η δοκιμή τους σε πραγματικές συνθήκες πλεύσης μέσα στο νερό.

seminario-extremefishing-carpmatchfishing

 

Αρχικά, οι ομιλητές Αντώνης Λαγουταρέλης, Μάρκος Βιδάλης, παρουσίασαν όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό που χρειάζεται για αυτή την τεχνική, με πολλές λεπτομέρειες, πού χρησιμοποιείται το κάθε δόλωμα, που χρησιμοποιείται η κάθε αρματωσιά, και για ποια ψάρια έχει σχεδιαστεί .

Μιλήσαν για τις συνθήκες ψαρέματος του bait boat fishing, και τα πιθανά λάθη που θα οδηγηθούμε, εάν δεν τηρηθούν συγκεκριμένοι παράμετροι για το δόλωμα και την υπόλοιπη τεχνική.

omilites-seminario-baiboatfishing-carpmatchfishing


Στην παρουσίαση επίσης έλαβε μέρος ο Βασίλης Βασιλαρόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τα σκαφάκια P3 Ionian και Aegean, τηλεκατευθυνόμενα σκαφάκια σχεδιασμένα για την τεχνική του bait boat fishing, και για να στέλνουν με ασφάλεια το ζωντανό μέσα στη θάλασσα.

pisina-2-seminario-extremefishing-carpmatchfishinggr


Μετά από την λεπτομερή παρουσίαση της τεχνικής , σειρά είχε η επίδειξη στην πισίνα του Verde, για να δούνε όλοι οι παρεβρισκόμενοι τους τρόπους και τις τεχνικές που στέλνουμε το ζωντανό δόλωμα με ένα τηλεκατευθυνόμενο σκαφάκι .

pisina-seminario-extreme-carpmatchfishing


To σεμινάριο αυτό έγινε για πρώτη φορά στον νομό της Καρδίτσας και για λογαριασμό του Extreme Fishing , κατάστημα ειδών αλιείας του Στέφανου Κυριτσόπουλου.


Extreme Fishing-To εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείας στην Καρδίτσα


Στο κατάστημα Extreme Fishing θα βρει ο καθένας όλη την γκάμα, για να ψαρέψει με την τεχνική του bait boat fishing-(heavy casting). Ο Στέφανος θα χαρεί να σας δει όλους από κοντά και να σας βοηθήσει στις ανάγκες και απορίες σας. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που βρεθήκαμε σε ένα τέτοιο γεγονός και ευχόμαστε να γίνονται πάντα τέτοιες ενέργειες, που προάγουν τις παράκτιες τεχνικές όπως το bait boat fishing, σε ένα άλλο επίπεδο εξειδίκευσης.

extremefishing-card

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.