Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

seminario-sfaltos-natex-angry-fish-carpmatchfishingΣεμινάριο για την χρήση της μαλάγρας στην τεχνική του match fishing από τον Δημήτρη Σφαλτό στην έκθεση Natex
Του Δημήτρη Σφαλτού
Στα πλαίσια της έκθεσης Natex , θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον Δημήτρη Σφαλτό , για την χρήση της μαλάγρας και των υπολοίπων προσελκυστικών, στο ψάρεμα με την τεχνική του match fishing.

Θα γίνει παρουσίαση της σειράς μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos, των χαρακτηριστικών της, και πως χρησιμοποιείται στα ψάρια-στόχους, και στα διαφορετικά υδάτινα περιβάλλοντα .
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου, στην έκθεση Natex & Ναυτικό Πανόραμα, στον χώρο σεμιναρίων, αίθουσα A, και ώρα 14:00-16:00.

 

 

Εκεί θα λυθούν όλες οι απορίες των ψαράδων σχετικά με την χρήση της μαλάγρας Angry Fish, πως φτιάχνεται για να αντιμετωπίσει αντίξοες συνθήκες στο ψάρεμα, όπως ρεύματα, και τοποθέτηση σε όλα τα διαφορετικά στρώματα του νερού.

angry-fish-by-dimitris-sfaltos-carpmatchfishing

Θα συζητηθούν βασικά θέμα στο ψάρεμα με την match με waggler φελλό τεχνική, όπως που απαιτείται μαλάγρα, ποια ψάρια την χρειάζονται, πως αντιμετωπίζουμε τα ρεύματα, κάθε πότε και πόσο μαλαγρώνουμε. Επίσης θα γίνει δοκιμή σε συνθήκες ενυδρείου, για να δείτε πως συμπεριφέρεται η μαλάγρα μέσα στο νερό.

angry-fish-groundbait-sfaltos-dimitris-matchfishing-carpmatchfishing

Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση των υπολοίπων προσελκυστικών για το ψάρεμα με φελλό και όχι μόνο, της εταιρίας GFS, όπως Terabite, Fish Attractor,Deep 2 Fish και Magic Deeper. Θα δοθεί τέλος μεγάλη έμφαση στις ερωτήσεις του κοινού για τις μαλάγρες Angry Fish, καθώς και σε γενικές ερωτήσεις για την τεχνική του match fishing.

layrakia-kai-malagra-matchfishing-eggleziko-angry-fish-sfaltos-malagra-carpmatchfishing

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε στο μεγάλο αυτό γεγονός, μια παρουσίαση-σεμινάριο, που θα δώσει νέους ορίζοντες στον τομέα της μαλάγρας, στον τομέα του εξοπλισμού και των προσελκυστικών, για τα πιο αποδοτικά ψαρέματα match!

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας, όλων των match anglers, για την Κυριακή 3 Απριλίου, ώρα 14:00-16:00, στην αίθουσα σεμιναρίων Α. Για τυχόν υπόλοιπες απορίες, θα μας βρείτε στα περίπτερα 18-20 της έκθεσης Natex.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πώληση χονδρική-λιανική
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος-GFS-Θεόδωρος Ρατζώνης
ΤΗΛ: 23940-41285 ΚΑΙ 6972834443

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.