Spinning
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Spinning

lavraki dokimi spinning molix ra shad sfaltos carpmatchfishingΣιλικονούχα δολώματα Molix RA SHAD REAL ACTION-Οι γητευτές των λαβρακιών!

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός

Τα σιλικονούχα δολώματα της Molix , εδώ και πολλά χρόνια, αποτελούν μια κλασική και άκρως αποδοτική σειρά τεχνητών δολωμάτων, τα οποία έχουν ξεγελάσει μεγάλα αρπακτικά της θάλασσας, όπως λαβράκια, λούτσους, κοκκάλια, συναγρίδες, γοφάρια, κ.α. Σήμερα θα δούμε το μοντέλο Molix RA SHAD REAL ACTION.

Η ιδιαίτερη κίνηση που έχει , ο μοναδικός του σχεδιασμός για shad σιλικόνη, και το μεγάλο χρωματολόγιο, είναι από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν, και δεν λείπει ποτέ από τις εργαλειοθήκες μας!

 

dokimi eksoplismou spinning kalami sakura sportism neo sprs carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού Spinning: Καλάμι της Sakura-Sportism Νeo SPRS 862 MH

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες: Δημήτρης Σφαλτός, Δημήτρης Παραχρήστου

Bρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή για να δοκιμάζουμε καλάμια της μεσαίας –προς βαριάς κατηγορίας του spinning , μιας και τα αρπακτικά είναι πανταχού παρόντα, και κυνηγούνε με μανία τα χιλιάδες μικρόψαρα που κατακλύζουν τις ακτές μας.

Λούτσοι, παλαμίδες, λαβράκια, είναι τα κατεξοχήν θηράματα, ενώ το καλάμι που επιλέξαμε για αυτή την κατηγορία είναι το καλάμι της Sakura Sportism Neo SPRS 862 MH.

 

 

psarema me vega kalami spinning rod akada palamida carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού spinning: Kαλάμι AKADA 300 Sentinel της Vega

Toυ Δημήτρη Παπαχρήστου

Φωτογραφίες:Δημήτρης Παπαχρήστου, Δημήτρης Σφαλτός

Στη συγκεκριμένη δόκιμη είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την νέα πρόταση ψαρέματος για την τεχνική του spinning από την Vega, η οποία είναι το καλάμι Akada 300 Sentinel.

Πρόκειται για ένα δίσπαστο καλάμι μήκους τριών μέτρων, με c.w από 15 ως 50 γραμμάρια, που προορίζεται κυρίως για μεσαίο (medium) spinning με μεγάλα τεχνητά ,βαριές σιλικόνες , ακόμη και με μικρά πλανάκια έως 45 γρ.

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του καλαμιού Akada 300 Sentinel ,που θα τα βρείτε μόνο στις ανώτερες και ακριβότερες σειρές καλαμιών των εταιριών spinning, υπόσχονται να βγάλουν ασπροπρόσωπο και τον πιο απαιτητικό ψαρά.

 

loutsos lure booster 6 geyseis loutsos carpmatchfishingEνισχύστε την προσελκυστικότητα των τεχνητών σας στο ψάρεμα ,με το ενισχυτικό Lure Booster

Tου Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες : Δημήτρης Σφαλτός , Δημήτρης Παπαχρήστου

Μετά τα πολύ επιτυχημένα ενισχυτικά Egi Booster για το ψάρεμα των καλαμαριών, έρχεται ένα νέο προϊόν που θα ταράξει για πάντα τα νερά της αλιευτικής βιομηχανίας!

Μιλάμε φυσικά για τα Lure Booster, ενισχυτικά σε μορφή πάστας σε 6 γεύσεις, τοποθετημένα σε εργονομική και καινοτόμα συσκευασία Lip Stick!

Απλά τοποθετήστε τα στα τεχνητά δολώματα, καλαμαριέρες, πλάνους, tai rubber, σιλικόνες, βαρίδια κτλ, και δώστε το κάτι παραπάνω στο ψάρεμά σας!

 

spinning me silikones crazy fish lavrakia carpmatchfishingΨαρεύοντας αρπακτικά με τα σιλικονούχα δολώματα της Crazy Fish

Tου Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Δημήτρης Παπαχρήστου

Σίγουρα το τέλος του φθινόπωρου και η αρχή του χειμώνα σηματοδοτούν την καλύτερη περίοδο που ψάχνει ένας Spinner στα ψαρέματά του.

Λαβράκια, λούτσοι, παλαμίδες, κοκκάλια και άλλα αρπακτικά , κατακλύζουν τις ακτές κυνηγώντας την τροφή τους.

Η πρόταση που θέλουμε να σας κάνουμε αυτή την φορά μέσα από την δοκιμή μας σε πραγματικές συνθήκες ψαρέματος spinning, είναι οι σιλικόνες της Crazy Fish.

Πρόκειται για σιλικονούχα δολώματα τύπου worm, shad, fishtail, τα οποία με την αληθοφανή τους κίνηση, ξεγελούν τα δημοφιλή αυτά αρπακτικά.

 

 

 

spinning me silikones lunker city labraki pesca mafia carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή σιλικονούχων δολωμάτων από την Lunker City

Του Δημήτρη Σφαλτού

Τα σιλικονούχα δολώματα της Lunker City , εδώ και πολλά χρόνια, αποτελούν μια κλασική και άκρως αποδοτική σειρά τεχνητών δολωμάτων, τα οποία έχουν ξεγελάσει μεγάλα αρπακτικά της θάλασσας, όπως λαβράκια, λούτσους, κοκκάλια, συναγρίδες, γοφάρια, κ.α.

Η ιδιαίτερη κίνηση που έχουν , και το μεγάλο χρωματολόγιο, είναι από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν, και δεν λείπουν ποτέ από τις εργαλειοθήκες μας!

 

 

nees kainotomes paramanes tis fuji snaps loutsos carpmatchfishingΟι καινοτόμες παραμάνες της Fuji, πολύ υψηλής αντοχής, από Ηigh Graded Steel, κατάλληλες για όλες τις τεχνικές ψαρέματος

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός

Η εταιρεία Fuji τελευταία παρουσιάζει πολλά καινοτόμα ποιοτικά αξεσουάρ και προϊόντα, τόσο μοναδικά για την σχεδίαση, την αντοχή στον χρόνο, όσο και για την μέγιστη λειτουργικότητά τους. Η Fuji με βάση τις ανάγκες του παγκόσμιου ψαρευτικού κοινού επανακυκλοφορεί τις στριφταροπαραμάνες με Sic κεραμικό στο στριφτάρι τους PLSM SR 0,7 (match and bolo), ενώ κατασκεύασε τις καινούριες παραμάνες LRSM/SN και τις στριφταροπαραμάνες LRSM.

Ολα τα ανωτέρω μοντέλα έχουν ευρεία χρήση σε όλες τις τεχνικές ψαρέματος, όπου χρειάζεται μια δυνατή και ποιοτική παρμάνα, παρόλο που έχουν στην σχεδίαση και στην λειτουργία τους, την τελευταία λέξη της εξειδίκευσης από την Fuji.

 

Sakura-spinning-silikones-majikeel-fishhead-lavraki-spanos-carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού spinning:Εξειδικευμένες μολυβοκεφαλές Fishhead/Pollax και σιλικονούχα δολώματα Μajikeel από την Sakura

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Σπανός Θεόδωρος

Το ψάρεμα spinning με σιλικόνες για τους αδίστακτους θηρευτές της θάλασσας πάντα θα είναι μια αποδοτική και διασκεδαστική τεχνική, σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Επιλέξαμε μέσα από την ιστοσελίδα μας www.carp-matchfishing.gr,  να σας παρουσιάσουμε τις νέες μολυβοκεφαλές Fishhead και Pollax της εταιρίας Sakura , όπως και μερικές από τις πιο αποδοτικές της σιλικόνες, τα χελάκια Majikeel, που αποτελούν μία σίγουρη επιλογή για το ψάρεμα  πάρα πολλών  κυνηγών της παράκτιας ζώνης.

Στις ψαρευτικές δοκιμές που πραγματοποιήσαμε, είδαμε μια ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα, ειδικά σε καχύποπτους κυνηγούς, που είναι συνηθισμένοι στην καθημερινή θέα πολλών και διαφορετικών τεχνητών δολωμάτων.

 

 

Sakura-jigheads-softbaits-spinning-carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού spinning:Εξειδικευμένες μολυβοκεφαλές και σιλικονούχα δολώματα από την Sakura
Του Δημήτρη Σφαλτού
Το ψάρεμα spinning με σιλικόνες για τα αρπακτικά της θάλασσας πάντα θα είναι επίκαιρο, ανεξαιρέτως εποχής.

Επιλέξαμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε τις νέες μολυβοκεφαλές της εταιρίας Sakura , όπως και μερικές από τις πιο αποδοτικές της σιλικόνες, που ανταποκρίνονται σε πολλούς κυνηγούς της παράκτιας ζώνης.

Στις ψαρευτικές δοκιμές που πραγματοποιήσαμε, είδαμε μια αυξημένη αποτελεσματικότητα, που μπορεί να δώσει λύσεις εκεί που τα ψάρια δείχνουν απρόθυμα να αρπάξουν συνηθισμένα τεχνητά δολώματα...

 

 

sonik-avx-reels-spinning-ajing-carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή  μηχανισμού spinning της Sonik: AVX reels

Του Δημήτρη Σφαλτού

Η νέα σειρά μηχανισμών της SONIK AVX Reels ,έχει κατασκευαστεί με τα ποιοτικότερα υλικά και σε πολύ καλή τιμή για την ποιότητά τους.

Η Αγγλική Sonik μας έχει άλλωστε συνηθίσει σε αυτή την σχέση ποιότητας-τιμής, σε όλη την γκάμα των καλαμιών και των μηχανισμών της.

 

 

 

 

 

real-winner-all-minnows-spinning-all-carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού spinning:Τεχνητά ψαράκια minnows της Real Winner

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

To φθινόπωρο αποτελεί ίσως την καλύτερη εποχή, για την έναρξη της τεχνικής του spinning. Μια εποχή, η οποία απαιτεί πολύ προσεκτική επιλογή εξοπλισμού, αφού τα αρπακτικά ανευρίσκονται σε μεγάλη κινητικότητα, λόγω της ύπαρξης μεγάλων κοπαδιών από μικρόψαρα.

Με την αναζήτηση των σωστών τεχνητών δολωμάτων να μονοπωλεί την επκαιρότητα, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τα χειροποίητα τεχνητά minnows της Ιταλικής Real Winner.

 

 

sonik-avx-rd-reel-loutsos-carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού Spinning: Καλάμι Sonik AVX lure Rod 20-35 gr


Του Δημήτρη Σφαλτού
Φωτογραφίες: Δημήτρης Σφαλτός, Δημήτρης Παραχρήστου


Σε αυτή την ψαρευτική δοκιμή θα δούμε διεξοδικά ένα ποιοτικό καλάμι για την τεχνική του spinning. Εποχιακά βρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή για τέτοιες δοκιμές, μιας και τα αρπακτικά είναι πανταχού παρόντα, και κυνηγούνε με μανία τα χιλιάδες μικρόψαρα που κατακλύζουν τις ακτές μας.

Το καλύτερο λοιπόν είναι να είμαστε σωστά εφοδιασμένοι για την τεχνική του spinning, με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

 

new-2loutsoi-sportex-black-arrow-spinningrod-carpmatchfishingΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού spinning: Kαλάμι spinning της Sportex-Black Arrow 15-28 gr

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Δημήτρης Παπαχρήστου

Στην σημερινή μας δοκιμή θα δούμε ένα πολύ ποιοτικό καλάμι, θα μπορούσαμε να πούμε άνετα καλάμι-μπαλαντέρ , για το ψάρεμα με την τεχνική του spinning.

Ένα δίσπαστο καλάμι Sportex- Black Arrow 15-28 γρ, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκληρά και σιλικονούχα δολώματα ,και αποτελεί ένα πολυτάλαντο πολυχρηστικό εργαλείο για απαιτητικούς ψαράδες.

 

 

 

 

 

spinning-gt-bio-carpmatchfishing-lavrakiΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού spinning: Kουταλάκια GT-BIO

Συντακτική ομάδα carp-matchfishing.gr

Του Δημήτρη Σφαλτού

H Gt-bio είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή τεχνητών δολωμάτων για την θάλασσα και το ψάρεμα στα γλυκά νερά. Το επιτελείο της έχει σχεδιάσει μια μεγάλη και καινοτόμα σειρά από μεταλλικά τεχνητά δολώματα/κουταλάκια, με βάση τους νόμους της υδροδυναμικής, της δημιουργίας μοναδικών δονήσεων μέσα στο νερό, και της άμεσης προσέλκυσης των αρπακτικών ψαριών.

Τα πρωτοπόρα και μοναδικά αυτά σχέδια, μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στην τεχνική του spinning με κουταλάκια , και να δώσουν αποτελέσματα σε μέρη που τα ψάρια έχουν δει τα πάντα στα μάτια τους.

 

 

aris-spinning-x-layer-carp-matchfishing.jpgΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού spinning: Σιλικονούχα δολώματα της Megabass : Super X-Layer

Του Άρη Δάσκαλου

Η Megabass είναι μια από τις σοβαρότερες εταιρείες τεχνητών δολωμάτων παγκοσμίως. Όταν βγάζει ένα τεχνητό λοιπόν δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία αν θα είναι αποδοτικό ή όχι...

Το ίδιο ακριβώς λοιπόν συνέβη και όταν βγήκε στην παραγωγή το σιλικονούχο δόλωμα x-layer της εν λόγω εταιρείας.

Πρόκειται μία σιλικόνη (soft bait), τύπου σκουληκιού (worm) ,τις οποίας οι χρωματισμοί που διατίθενται από την εταιρεία θα μας βάλουν σε πολλές σκέψεις την ημέρα που θα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε στην αγορά της.

Πρόκειται για μια από τις πιο αποδοτικές σιλικόνες για το ψάρεμα του λαβρακιού και του λούτσου.

 

 

big-seabass-spinning-carp-matchfishing.gr-crony-newΨαρευτική δοκιμή εξοπλισμού spinning-Καλάμι της Crony Galaxy G-S802M

Του Γιώργου Βαρέλη

Φωτογραφίες:Γιώργος Βαρέλης

A.S.F.Team

Στην συγκεκριμένη μας δοκιμή είχαμε την ευκαιρία να τεστάρουμε ένα νέο καλάμι για την τεχνική του spinning, το δίσπαστο της Crony Galaxy G-S802M. 

Tα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το άψογο φινίρισμα και οι πολύ καλές επιδόσεις είναι που κάνουν αυτό το καλάμι της Crony κάτι παραπάνω από ελκυστικό.

Πάνω στην δοκιμή σε πραγματικές ψαρευτικές συνθήκες, με το καλάμι Galaxy της Crony , πιάσαμε αρκετά ψάρια με σκληρά τεχνητά δολώματα, κυρίως μεγάλα λαβράκια.

 

 

 

gofari-popper-roosta-halco-carp-matchfishing.gr-spinningPOPPERS ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΔΟΚΙΜΗ HALCO ROOSTA POPPER 135

Του Άρη Δάσκαλου

Α.S.F.Team

Το Roosta Popper είναι αυτό που θα λέγαμε "σταθερή αξία". Είναι ένα από τα πιο κλασικά τεχνητά δολώματα από τον κόσμο των Poppers, και ίσως ένα από τα τεχνητά που δεν λείπει από κανέναν ψαρά που θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό spinner.

Πρόκειται για ένα πλαστικό popper με πολύ καλή κατανομή βάρους και μικρές μπίλιες εσωτερικά, ώστε να προκαλεί ηχητικά ακόμη περισσότερο τους θηρευτές. 

 

 

dokimi spinning viper pro dragon silikones carpmatchfishingΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΛΑΒRAKIA ΜΕ ΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ VIPER PRO ΑΠΟ ΤΗΝ DRAGON

Tου Δημήτρη Σφαλτού 

(Art Spinning Fishing Team-A.S.F.T)

Σίγουρα το νούμερο ένα χειμωνιάτικο ψάρι που αποζητά ο Spinner στα ψαρέματά του, είναι το λαβράκι. Ένα ψάρι καχύποπτο, νευρικό και ιδιότροπο, που ξέρει πολύ καλά να ξεφεύγει από πολλές πρόχειρες παγίδες και πολυψαρεμένα τεχνητά .

Η πρόταση που θέλουμε να σας κάνουμε αυτή την φορά μέσα από την δοκιμή μας σε πραγματικές συνθήκες ψαρέματος spinning, είναι οι σιλικόνες Viper pro της Dragon.

Πρόκειται για σιλικονούχα δολώματα τύπου Shad, τα οποία με την αληθοφανή τους κίνηση, ξεγελούνε τα δημοφιλή αυτα αρπακτικά.

 

 

lavraki-tailwalk-power-stick-86ML.jpg

ΔΟΚΙΜΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ SPINNING

ΚΑΛΑΜΙ TAILWALK-SALTY SHAPE/ SHORE STICK 86ML

Tου Γιώργου Βαρέλη,Δημήτρη Σφαλτού

(A.S.F.T)

Είναι λίγες οι φορές που κάνω με απόλυτη χαρά μια τέτοια δοκιμή. Αυτό διότι πρόκειται για ένα καλάμι spinning, το οποίο το έχω αρκετό καιρό στην κατοχή μου, και το έχω ψαρέψει πάρα πολύ σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες στην τεχνική του spinning.

Δεν είναι υπερβολή ότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε μεγάλα και καχύποπτα ψάρια, όπως το μεγάλο λαβράκι.

 

 

 

WWW.CARP-MATCHFISHING.GR. Tα πάντα για το ψάρεμα σε θάλασσα και γλυκά νερά, τεχνικές spinning, match fishing, spinning, eging, casting, ψαρέματα βάρκας, ψαρέματα κυπρίνου, πέστροφας, λαβρακιού, σαργού, μελανουριού.ΔΟΚΙΜΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ SPINNING

ΚΑΛΑΜΙ HEARTY RISE/APACHE SEA BASS 862ML

Tου Αρη Δάσκαλου, Γιώργου Βαρέλη, Δημήτρη Σφαλτού

(A.S.F.T)

Είναι πραγματικά λίγες οι φορές που κάνουμε με απόλυτη χαρά μια τέτοια δοκιμή. Αυτό διότι πρόκειται για ένα καλάμι spinning, το οποίο το έχουμε πολύ καιρό στην κατοχή μας και οι τρεις από την ομάδα.

Πραγματικά μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους , σε πάρα πολλές εξειδικευμένες καταστάσεις στην τεχνική του spinning.

 

 

 

 


varelis-labraki

SPINNING-Ψάρεμα λαβρακιού με τα νέα σιλικονούχα δολώματα Sandeels και Shrimps της Berkley

Tου Δημήτρη Σφαλτού και Γιώργου Βαρέλη

Art Spinning Fishing team-A.S.F.T


To λαβράκι είναι ένα ψάρι καχύποπτο , πονηρό, και ψαρεύεται με αρκετές τεχνικές ψαρέματος. Το spinning κατέχει ίσως την πρώτη θέση σε αυτές, και το τελευταίο διάστημα τα κύρια τεχνητά δολώματα που προτείνονται είναι τα σιλικονούχα.

Εμείς δοκιμάσαμε αυτή τη φορά τα νέα σιλικονούχα δολώματα της Berkley, τα sandeels και τα shrimps.

rod sunsetΔΟΚΙΜΗ ΚΑΛΑΜΙΟΥ SPINNING-BERKLEY LIGHTNING SPIN LRS-80ML

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ MITCHELL EPIC 2000

Του Δημήτρη Σφαλτού

A.S.F.T-Art Spinning Fishing Team

Στην παρούσα δοκιμή για την τεχνική του spinning, έχουμε να σας παρουσιάσουμε ένα αξιόπιστο ψαρευτικό πακέτο, που αποτελείται από το καλάμι της Berkley Lighting Spin LRS-80 ML και τον μηχανισμό της Mitchell Epic 2000.

Ο συνδυασμός αυτός έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στην θάλασσα και στα γλυκά νερά, για λαβράκια και πέστροφες, ενώ έχουμε πια αποκομίσει πολύ θετικά συμπεράσματα για την χρήση τους.

 

 

tide minnow slimΔοκιμή τεχνητού δολώματος

DUO tide minnow slim 175mm

Του Βασίλη Κολλιόπουλου

Φωτογραφίες:Βασίλης Κολλιόπουλος

Πραγματικά φέτος η Ιαπωνική εταιρεία DUO έκανε το θαύμα της ρίχνοντας στην αγορά τεχνητά κορυφαίας τεχνολογίας και σχεδίασης.

Με πολύ καλά χαρακτηριστικά ,όπως χρώματα , λεπτομέρειες με βράγχια και 3D μάτια που θυμίζουν αληθινό ψάρι.

 

 

 

berkley shads lavrakiΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΛΑΒRAKIA ΜΕ ΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ:

RIPPLE SHAD KAI FAT RIPPLE ΑΠΟ ΤΗΝ BERKLEY

Tου Δημήτρη Σφαλτού-Γιώργου Βαρέλη

(Art Spinning Fishing Team-A.S.F.T)

Σίγουρα το νούμερο ένα ψάρι που αποζητά ο Έλληνας Spinner στα ψαρέματά του είναι το λαβράκι. Ένα ψάρι πονηρό και ιδιότροπο που ξέρει πολύ καλά να ξεφεύγει από πάρα πολλά τεχνητά ψαράκια.

Τι θα λέγατε όμως να το ψαρέψετε με σιλικονούχα δολώματα, και ειδικά τα Ripple shads και Fat Ripple της Berkley?

 

 

nin sinΤο τεχνητό δόλωμα Nin Sui της Bass day για λαβράκια και συναγρίδες

PST-Patras Spinning Team 

Toυ Βασίλη Κολλιόπουλου

Tο μικρό αυτό inchiku από την bass day ήρθε σχετικά πριν από λίγο καιρό στην ελληνική αγορά, και εμένα προσωπικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου, κατάλαβα ότι δεν είναι και τόσο συνηθισμένο τεχνητό.

Έμελε να μου δώσει πλήθος απρόσμενων συγκινήσεων και δύσκολα ψάρια, όπως πονηρά λαβράκια και συναγρίδες.

 

berkley powerbait ripple minnowΨάρεμα spinning για λούτσους με τα νέα σιλικονούχα δολώματα Ripple Minnow της Berkley

Του Δημήτρη Σφαλτού

A.S.F.T (Art Spinning Fishing Team)

Η άνοιξη όπως γνωρίζουμε όλοι οι ψαράδες, σηματοδοτεί την έναρξη του ψαρέματος του λούτσου με την τεχνική του spinning. Πλήθος δολωμάτων επιστρατεύονται για να δελεάσουν τις πιο πονηρές αρπακτικές τορπίλες της θάλασσας, τίποτα όμως δεν είναι καλύτερο από τα σιλικονούχα δολώματα.

Τα σιλικονούχα ψαράκια της εταιρίας Berkley με την ονομασία Ripple Minnow, μπορούν να σας εγγυηθούν αποδοτικά αποτελέσματα στο δύσκολο ψάρεμα του λούτσου.

 

labrakia

Νέα σιλικονούχα δολώματα baby roach από την DRAGON για λαβράκια

Του Δημήτρη Σφαλτού

Τα νέα ψαράκια σιλικόνης από την συλλογή της Dragon ονομάζονται Baby Roach, και παρουσιάζουν μια πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών , που θα δώσουν μια νέα πνοή στα ψαρέματα με την τεχνική του spinning.

Τα Baby Roach ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια με τεχνητά δολώματα της Dragon, την σειρά V-Lures.

 

 

 

 

delalandesiliconesDELALANDE SOFT BAITS

Τoυ Δημήτρη Σφαλτού 

Art Spinning Fishing Team (A.S.F.T)

H Delalande είναι μια πολύ γνωστή εταιρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πλήρη εξειδίκευση στα μαλακά δολώματα, ειδικά στα σιλικονούχα.

Η Delalande διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από σιλικόνες σε πολλά σχέδια και σχήματα, ειδικές για το ψάρεμα spinning με jigheads, drop shot, texas rig και Carolina rig.

 

 

labraki-fishmakerΨΑΡΕΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ SPINNING ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Γιώργος Βαρέλης

Καλάμι spinning – Dragon fishmaker 3-18

Μηχανισμός spinning –Dragon fishmaker FD 925I

Στην συγκεκριμένη μας δοκιμή είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα εξειδικευμένο εξοπλιστικό πακέτο για την τεχνική του spinning, το δίσπαστο Dragon fishmaker 3-18 και τον μηχανισμό fishmaker FD 925i.

Tα άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, το άψογο φινίρισμα και οι πολύ καλές επιδόσεις είναι που κάνουν το σύνολο αυτό της DRAGON κάτι παραπάνω από ελκυστικό. Το μεγάλο ατού αυτού του εξοπλισμού όμως, είναι η εξειδικευμένη χρήση με σιλικονούχα δολώματα.

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.