Ψαρευτικές Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Ψαρευτικές Ειδήσεις

video satyriko epaggelmation psaradon limnis polyfytou kozani carpmatchfishingTo σατυρικό βίντεο για τους επαγγελματίες ψαράδες της λίμνης Πολυφύτου που έγινε viral!

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Το νέο βίντεο του διαδικτύου που έγινε viral, έχει σχέση με τις δηλώσεις των επαγγελματιών ψαράδων της λίμνης Πολυφύτου, σχετικά με την κακοδιαχείρηση της λίμνης από την υπεραλίευση που ήδη υφίσταται. Σε δημοσίευμα του site μας (Λίμνη Πολυφύτου : Μία λίμνη σε σοβαρό αδιέξοδο , με μεγάλα προβλήματα από την υπεραλίευση) θίχτηκαν τα κακώς κείμενα της επαγγελματικής αλιείας της λίμνης Πολυφύτου, όπως τα παράνομα μέσα που χρησιμοποιούνται από μερικούς ψαράδες, οι παράνομες εξαγωγές, η υπεραλίευση, οι ισχυρισμοί για τα άφθονα ψάρια, και άλλα πολλά.

Το σατυρικό αυτό βίντεο, δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο τις ανακρίβειες, τα άστοχα σχόλια, και την πραγματική αλήθεια , για το τι συμβαίνει πραγματικά στην λίμνη Πολυφύτου.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.