Αγώνες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Αγώνες

open agonas match noies carpmatchfishingΟ open διασυλλογικός αγώνας με φελλό, Tubertini Day από τον Ν.Ο.Ι.Ε.Σ Πόρτο Ράφτη στην μαρίνα Τζιτζιφιών

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός

Με επιτυχία τερματίστηκε ο διασυλλογικός αγώνας Τubertini Day που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Πόρτο Ράφτη, με την συμμετοχή 27 ζευγαριών. O Αγώνας ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί στην μαρίνα των Τζιτζιφιών, στην Καλλιθέα, με λήξη στις 13.00 το μεσημέρι.

Ο αγώνας είχε διασυλλογικό χαρακτήρα, ήταν αγώνας με την χρήση φελλού, και επιτρεπόταν η χρήση καλαμιών match, bolognese ή pole/whip. Από τους συλλόγους που συμμετείχαν, ήταν ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη, o σύλλογος ANO της Καρύστου, o σύλλογος Δελφίνια Περιστερίου , ο Τρίτων, ο σύλλογος Καρλοβάσου, και ο Νηρέας Καλαμάτας.

proto festival carpfishing fish on carpmatchfishing1o Φεστιβάλ αλιείας κυπρίνου 2019

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Από το Σάββατο 13/04/2019 έως την Κυριακή 14/04/2019 , διεξήχθη το πρώτο φεστιβάλ αλιείας Κυπρίνου 2019. Το πεδίο του αγώνα δυστυχώς ήταν μικρό ,καθορίζοντας τον αριθμό των θέσεων σε 25, οι οποίες και υπερκαλύφθηκαν.

Τα αποτελέσματα του αγώνα, αν και αποθαρρυντικά, δεν πτόησαν τους διαγωνιζόμενους να παρευρεθούν και να τιμήσουν τον μοναδικό αθλητή, μέλος του ΑΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, Κώστα Λαβαντσιώτη, ο οποίος κατάφερε και αλίευσε 2 Κυπρίνους συνολικού βάρους 6,7 χλγ. ( 2,7 χλγ και 4 χλγ έκαστος) κερδίζοντας την μια και μόνη θέση στη κατάταξη χωρίς 2ο και 3ο.

 

3 agonas carpfishing piges aoou kyprinos carpmatchfishing3ος αγώνας πανελλήνιου πρωταθλήματος ψαρέματος κυπρίνου στην λίμνη των πηγών Αωού

Δελτίο τύπου από τον Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

Φωτογραφίες:A.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων

Την περασμένη Κυριακή, έληξε με την τελετή απονομών στους νικητές ο 3ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογός μας στην Λίμνη Πηγών Αώου στο Μέτσοβο.

O αγώνας ξεκίνησε  από την Παρασκευή 29/6, έως και την Κυριακή 1/7/2018 ,με την συμμετοχή 22 αθλητών των Συλλόγων Α.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων, Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας και Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας .

 

2os agonas carpfishing pamvotida lake ioannina fight carp carpmatchfishingΟ 2ος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας κυπρίνου στην λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα

Φωτογραφίες/Δελτίο τύπου του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

O Σύλλογός μας διοργάνωσε από 1/6 έως και 3/6/2018 στην Λίμνη Παμβώτιδα τον 2ο ΑΓΩΝΑ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ έτους 2018 με την συμμετοχή 35 αθλητών ( 32 βασικών και 3 αναπληρωματικών) από τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα και την Πτολεμαΐδα.

Στα θετικά του αγώνα η ικανοποιητική -με βάση την ισχύουσα κατάσταση- συμμετοχή αθλητών, η μεγάλη του προβολή από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μεγάλη επισκεψιμότητα του χώρου αγώνα από άτομα όλων των ηλικιών και η στήριξή του από τις τοπικές αρχές και υπηρεσίες.

Αλιεύτηκαν αρκετοί μετρήσιμοι κυπρίνοι, ενώ από την πλειοψηφεία των αθλητών λάβαμε πολλά ευχάριστα μηνύματα.

giannena open agonas carpfishing bi carps carpmatchfishingOpen αγώνας ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου(Carpfishing) στην λίμνη των Ιωαννίνων Παμβώτιδα

Του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

O Σύλλογός μας διοργάνωσε το 1ο φεστιβάλ αλιείας κυπρίνου ανοιχτών συμμετοχών, που διεξήχθη στην Λίμνη Παμβώτιδα από την Παρασκευή 9/6 έως και την Κυριακή 11/6/2017 με την συμμετοχή 50 αθλητών από τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα, την Πτολεμαΐδα, την Καστοριά ,τα Γρεβενά, αλλά και από την γειτονική FYROM.

Στα θετικά του αγώνα η μεγάλη συμμετοχή αθλητών, η μεγάλη του προβολή από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μεγάλη επισκεψιμότητα του χώρου αγώνα από άτομα όλων των ηλικιών, και η στήριξή του από τις τοπικές αρχές και υπηρεσίες.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.