Αγώνες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Αγώνες

protos diasilogikos agonas barbless arta parapotamio parko carpmatchfishing 1Πρώτος διασυλλογικός αγώνας ψαρέματος εσωτερικών υδάτων στο παραλίμνιο πάρκο της Άρτας

Του Δημήτρη Σφαλτού / Φωτογραφίες: Μάκης Κατσικογιώργος

Μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση αγώνα ψαρέματος έλαβε μέρος στο Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας. Mε μεγάλη επιτυχία και τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από τους συλλόγους , τους αθλητές και τους επισκέπτες, έγινε ο πρώτος διασυλλογικός αγώνας γλυκών νερών (εσωτερικών υδάτων), με την χρήση barbless αγκιστριών, δηλαδή χωρίς αρπάδι, για την προστασία των ψαριών της λίμνης. Το παραποτάμιο πάρκο είναι μια λίμνη δίπλα στην πόλη της Άρτας, με εντυπωσιακά ψάρια και φυσική ομορφιά, που ευελπιστούμε με τις κατάλληλες υποδομές, να γίνει πόλος έλξης για τους αθλητές ψαράδες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό!

protos agonas psarematos arta paralimnio protathlima alieias carpmatchfishing 1Το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό σε εσωτερικά νερά στο Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες: Νίκος Ζάρας

Mε μεγάλη επιτυχία και τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από τους συλλόγους , τους αθλητές και τους επισκέπτες, ολοκληρώθηκε το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό σε εσωτερικά νερά, που έγινε για πρώτη φορά στο Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας.

Πρόκειται για μια λίμνη δίπλα στην πόλη της Άρτας, με μεγάλα ψάρια και φυσική ομορφιά, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τις αγωνιστικές λίμνες του εξωτερικού!

 

open agonas match noies carpmatchfishingΟ open διασυλλογικός αγώνας με φελλό, Tubertini Day από τον Ν.Ο.Ι.Ε.Σ Πόρτο Ράφτη στην μαρίνα Τζιτζιφιών

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός

Με επιτυχία τερματίστηκε ο διασυλλογικός αγώνας Τubertini Day που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Πόρτο Ράφτη, με την συμμετοχή 27 ζευγαριών. O Αγώνας ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί στην μαρίνα των Τζιτζιφιών, στην Καλλιθέα, με λήξη στις 13.00 το μεσημέρι.

Ο αγώνας είχε διασυλλογικό χαρακτήρα, ήταν αγώνας με την χρήση φελλού, και επιτρεπόταν η χρήση καλαμιών match, bolognese ή pole/whip. Από τους συλλόγους που συμμετείχαν, ήταν ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη, o σύλλογος ANO της Καρύστου, o σύλλογος Δελφίνια Περιστερίου , ο Τρίτων, ο σύλλογος Καρλοβάσου, και ο Νηρέας Καλαμάτας.

proto festival carpfishing fish on carpmatchfishing1o Φεστιβάλ αλιείας κυπρίνου 2019

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Από το Σάββατο 13/04/2019 έως την Κυριακή 14/04/2019 , διεξήχθη το πρώτο φεστιβάλ αλιείας Κυπρίνου 2019. Το πεδίο του αγώνα δυστυχώς ήταν μικρό ,καθορίζοντας τον αριθμό των θέσεων σε 25, οι οποίες και υπερκαλύφθηκαν.

Τα αποτελέσματα του αγώνα, αν και αποθαρρυντικά, δεν πτόησαν τους διαγωνιζόμενους να παρευρεθούν και να τιμήσουν τον μοναδικό αθλητή, μέλος του ΑΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, Κώστα Λαβαντσιώτη, ο οποίος κατάφερε και αλίευσε 2 Κυπρίνους συνολικού βάρους 6,7 χλγ. ( 2,7 χλγ και 4 χλγ έκαστος) κερδίζοντας την μια και μόνη θέση στη κατάταξη χωρίς 2ο και 3ο.

 

3 agonas carpfishing piges aoou kyprinos carpmatchfishing3ος αγώνας πανελλήνιου πρωταθλήματος ψαρέματος κυπρίνου στην λίμνη των πηγών Αωού

Δελτίο τύπου από τον Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

Φωτογραφίες:A.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων

Την περασμένη Κυριακή, έληξε με την τελετή απονομών στους νικητές ο 3ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογός μας στην Λίμνη Πηγών Αώου στο Μέτσοβο.

O αγώνας ξεκίνησε  από την Παρασκευή 29/6, έως και την Κυριακή 1/7/2018 ,με την συμμετοχή 22 αθλητών των Συλλόγων Α.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων, Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας και Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας .

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.