Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

seminario-extreme-afisa-duo-carpmatchfishingΣεμινάριο για την τεχνική του spinning από το Extreme Fishing-Παρουσίαση των τεχνητών της DUO

 

Συντακτική ομάδα Carp-matchfishing.gr

 

Στα πλαίσια των εγκαινίων του εξειδικευμένου καταστήματος Extreme Fishing στην Καρδίτσα, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο νομό σεμινάρια για τις τεχνικές παράκτιας αλιείας και ειδικά για το spinning.

Η εταιρεία Anglermania Trading LTD, παρουσίασε τα τεχνητά δολώματα της Duo, με ομιλητές τον Ντίνο Παναγή και τον Μάρκο Βιδάλη. Το σεμινάριο παρουσίασε μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

 

 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου στον πολυχώρο Verde και είχε ώρα έναρξης στις 11:30. Ήταν το πρώτο σεμινάριο της ημέρας, ενώ θα ακολουθούσε και δεύτερο με θέμα την τεχνική του bait boat fishing. Κύριο θέμα του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση των τεχνητών της Duo και η δοκιμή τους σε πραγματικές συνθήκες πλεύσης μέσα στο νερό.

extremefishing-seminario-carpmatchfishing

Αρχικά, οι ομιλητές Ντίνος Παναγή (Anglermania Trading LTD) και ο Μάρκος Βιδάλης (Duo International pro stuff team) παρουσίασαν όλη την γκάμα των τεχνητών της Duo με πολλές λεπτομέρειες, πού χρησιμοποιείται το κάθε τεχνητό και για ποια ψάρια έχει σχεδιαστεί .

seminario-duo-extreme-carpmatchfishinggr

 

Μερικά από τα πιο δημοφιλή τεχνητά δολώματα ήταν τα tide minnow, tide minnow slim, spearhed ryuki, realis, moab,press bait, κ.α,  ενώ παρουσιαστήκαν και τεχνητά για την τεχνική του light rock fishing, όπως τα tetra works, ikakko, toto, bibi κτλ.

seminario-duo-carpmatchfishing

 

Στην παρουσίαση επίσης έλαβαν μέρος ο Γιώργος Βαρέλης, ο Άρης Δάσκαλος (συντάκτες και μέλη του www.carp-matchfishing.gr) και ο Σπύρος Πουλημένος, ψαράδες με μεγάλη εμπειρία στην τεχνική του spinning, και στην σωστή χρησιμότητα των τεχνητών της Duo.

seminario-omilites-carpmatchfishing-duo

 

Μετά από την λεπτομερή παρουσίαση των τεχνητών της Duo, σειρά είχε η επίδειξη στην πισίνα του Verde, για να δούνε όλοι οι παρεβρισκόμενοι τους τρόπους και τις τεχνικές πλεύσεις των τεχνητών.

Ο Μάρκος Βιδάλης δοκίμασε τα περισσότερα τεχνητά δολώματα της Duo στην πισίνα, και όλοι είδαν με τα μάτια τους τις πολύ ιδιαίτερες και μοναδικές πλεύσεις που κατείχαν.

pisina-seminarioduo-carpmatchfishing

 

To σεμινάριο αυτό έγινε για πρώτη φορά στον νομό της Καρδίτσας και για λογαριασμό του Extreme Fishing , κατάστημα ειδών αλιείας του Στέφανου Κυριτσόπουλου.

Extreme Fishing-To εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείας στην Καρδίτσα

Στο κατάστημα Extreme Fishing θα βρει ο καθένας όλη την γκάμα των τεχνητών της Duo, κατά αποκλειστικότητα για τον νομό της Καρδίτσας. Ο Στέφανος θα χαρεί να σας δει όλους από κοντά και να σας βοηθήσει στις ανάγκες και απορίες σας.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ που βρεθήκαμε σε ένα τέτοιο γεγονός και ευχόμαστε να γίνονται πάντα τέτοιες ενέργειες, που προάγουν τις παράκτιες τεχνικές όπως το spinning, σε ένα άλλο επίπεδο εξειδίκευσης.

friends-extreme-carpmatchfishing

extremefishing-card

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.