Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish


giorgos-mpoukis-team-carpmatchfishingΟ Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου μεγάλωσε και ζει μόνιμα. Έχει ξεκινήσει να ψαρεύει από την ηλικία των 11 χρόνων με την τεχνική του απίκο, μετά στράφηκε στην τεχνική του casting στην οποία είχε μείνει για αρκετά χρόνια και τέλος ασχολήθηκε και με την τεχνική του match fishing καθώς και με ψάρεμα από βάρκα.

Τα τελευταία χρόνια όμως ,τον έχει κερδίσει ολοκληρωτικά η τεχνική του spinning και το eging. Το ψάρεμα για τον Γιώργο είναι ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή του. Τα ψάρια που κυνηγάει είναι κατά κύριο λόγο λαβράκια,γοφάρια,λούτσους ,κοκκάλια,λίτσες, και ο,τι άλλο μπορεί να χτυπήσει στην τεχνική του spinning.

Οι περιοχές που ψαρεύει είναι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Εύβοιας. Σκοπός του είναι να διατηρήσει αυτή την τρέλα που έχει για το ψάρεμα και να την μεταδώσει σε όσους περισσότερους μπορεί, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά της.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.