Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

egkainia-extremefishing-carpmatchfishinggrΗ φαντασμαγορική τελετή των εγκαινίων του εξειδικευμένου καταστήματος ειδών αλιείας Extreme Fishing στην Καρδίτσα

Συντακτική ομάδα Carp-Matchfishing.gr

Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή των εγκαινίων του εξειδικευμένου καταστήματος Εxtreme Fishing, του φίλου Στέφανου Κυριτσόπουλου , στην πόλη της Καρδίτσας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα, και είχαμε την τύχη να ξανασυναντηθούμε με πολλούς φίλους ψαράδες από τον εγχώριο περιοδικό τύπο. 

Ξαναείδαμε λοιπόν, ένα από τα μεγαλύτερα, καλύτερα και με την πληρέστερη , πιο εξειδικευμένη και ποιοτική γκάμα ειδών αλιείας σε θάλασσα και γλυκά νερά, καταστήματα στην Ελλάδα, το Extreme Fishing.

 

 

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα το Σάββατο 18 Aπριλίου και ώρα 18:00. Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, με εξωτερικό catering, κάλυψη από εγχώρια μέσα ενημέρωσης, αλλά και πάρα πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων του  Extreme Fishing. To κατάστημα extreme fishing είχε ανοίξει εδώ και ένα χρόνο, και αποτελεί σταθμό στον χώρο της αλιείας για τον νομό της Καρδίτσας. Το κατάστημα είχε παρουσιαστεί από το site www.carp-matchfishing.gr στο παρακάτω link:

Extreme Fishing-Το νέο εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείας στην Καρδίτσα

egainia-extremefishing-carpmatchfishinggr

 

Με επισκέπτες και φίλους από την πόλη της Καρδίτσας, από την Αθήνα, την Άρτα, την Λάρισα ,την Θεσσαλονίκη,  την Κύπρο και τα Γρεβενά, η τελετή είχε ένα χαρακτήρα συνένωσης φίλων του ψαρέματος από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

egainia-teleti-carpmatchfishing

 

Ο Στέφανος , εκτός ότι είναι καλός φίλος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ καλός γνώστης του εξειδικευμένου ψαρέματος, παράκτιου και από βάρκα. Οι γνώσεις του και ο άψογος χαρακτήρας του, έχει κάνει το Extreme Fishing, ένα από τα δημοφιλέστερα καταστήματα ειδών αλιείας στην Ελλάδα, διότι έχει μια πλήρη γκάμα ειδών αλιείας για όλες τις τεχνικές και φημίζεται για την άρτια εξυπηρέτησή του.

extremefishing-2-carpmatchfishing

 

 

Στο Extreme Fishing θα βρείτε εξοπλισμό για τις τεχνικές του casting, surf casting, bait boat fishing (heavy casting), match fishing, Bolognese, spinning, shore jigging, vertical jigging,inchiku,slow pitch jigging,  light rock fishing, eging, trolling, carp fishing, trout fishing (ψάρεμα πέστροφας), συρτή από βάρκα, συρτή με βαρίδι φύλακα, παραγάδια κτλ.

extremefishing-3-carpmatchfishing

Αναφέρουμε ενδεικτικές εταιρείες που υπάρχουν όπως Daiwa, cinnetic, zenaq, ima, yo-zuri, kiku, owner, seaspin, yamaga blanks, Berkley, oceanic, shimatsu, yamashita, balzer, okuma, pregio, m&w, tailwalk, x-zoga, versus, dragon, sanger, dam, duo, ima,lunker city, mitchell, meiho, silstar, major craft, killwel,  linea effe, tubertini, hayabusa, delalande, Gt-bio, stonfo, falcon, tica, sonik, duel, halco, silstar,seaguar,  fuji LTD,  και για τα γλυκά νερά τις κορυφαίες nash, korda, delkim, rod hutchinson, goo, mainline, taska, AA baits, chub, spomb, greys, top secret, κτλ.

Διατίθεται όλος ο εξοπλισμός για το ψάρεμα του κυπρίνου, καθώς και τα πάντα γύρω από το camping και outdoor δραστηριότητες.

extremefishing-carpmatchfishing

 

Την επόμενη ημέρα της Κυριακής, ο Στέφανος και το κατάστημα Extreme Fishing, πραγματοποίησαν 2 σεμινάρια σε ξενοδοχείο της περιοχής, με θέματα το spinning και την παρουσίαση των τεχνητών δολωμάτων της εταιρίας Duo japan, με ομιλητές τον Μάρκο Βιδάλη και Ντίνο Παναγή,  και την τεχνική του bait boat fishing, με ομιλητή τον Αντώνη Λαγουταρέλη και Βασίλη Βασιλαρόπουλο.

afisa-extreme-carpmatchfishinggr

H ενέργεια αυτή ήταν πρωτοποριακή για τον νομό της Καρδίτσας, και γινόταν για πρώτη φορά στα χρονικά της. Στα εγκαίνια είχαμε την τύχη να βρεθούμε με πολλούς φίλους και γνωστούς από τον χώρο του ψαρέματος, όπως τον Μάρκο Βιδάλη, Αντώνη Λαγουταρέλη, Βασίλη Βασιλαρόπουλο, Ντίνο Παναγή, Χρήστο Καλαιτζή(Σμαρώ Καλαιτζή), Σπύρο Πουλημένο, και άλλους πολλούς.

magazi-extreme-carpmatchfishing

 

Το Site Carp-Matchfishing.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την φιλική συνάντηση , με τους συντελεστές Γιώργο βαρέλη, Άρη Δάσκαλο, Δημήτρη Σφαλτό, Γιώργο Χούσο, ενώ ο φίλος-συνεργάτης Κώστας Αρχοντής ήταν πανταχού παρών.

Άλλωστε οι χρόνιοι  δεσμοί με τον Στέφανο και το Extreme Fishing, είναι κάτι παραπάνω από φιλικοί.

friends-extreme-carpmatchfishing

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Στέφανο Κυριτσόπουλο και το Extreme Fishing, καθώς και όλους τους φίλους από την Καρδίτσα για την άψογη φιλοξενία τους, το γέλιο και την παρέα τους, και δίνουμε υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα! Στέφανε και Κώστα, να είστε πάντα καλά, καλορίζικο το Extreme Fishing και καλές δουλειές! 

meal-extremefishing-carpmatchfishing

 

extremefishing-card

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.