Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

asft art spinning fishing team arta carpmatchfishingΗ ομάδα spinning του carp-matchfishing.gr / Art Spinning Fishing Team (A.S.F.T)

Μετά από απαιτήσεις των φίλων της ιστοσελίδας www.carp-matchfishing.gr , δημιουργήθηκε η αμάδα Art Spinning Fishing Team (A.S.F.T), με σκοπό την ανταλλαγή χορευτικών απόψεων για την τεχνική του spinning/shore jigging , κυρίως στην θάλασσα αλλά και στα γλυκά νερά.

Η ομάδα έχει την έδρα στην Άρτα {από εκεί προήλθε και το όνομα Art(a)} , και αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ψαράδων που ασχολούνται χρόνια με τις εν λόγω τεχνικές. Ο Άρης Δάσκαλος και ο Γιώργος Βαρέλης, είναι οι βασικοί πυλώνες της ομάδας Αrt spinning fishing team.

Όλοι τους ψαρεύουν πολλά χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ασχολούνται με την χρήση σκληρών τεχνητών δολωμάτων (hard baits) και μαλακών σιλικονούχων (soft baits). 

 

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.