Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

ziourkas-michalis-team-carpmatchfishingΟ Μιχάλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και μεγάλωσε και ζει στη Λάρισα. Ξεκίνησε να ψαρεύει από μικρή ηλικία με τις τεχνικές του casting και του απίκο. Κατά καιρούς το match fishing, το spinning και το eging είναι τεχνικές που χρησιμοποιεί αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με το shore jigging και το bait boat fishing.
Τα ψάρια που κυνηγάει είναι ως επί το πλείστον τα λαυράκια, οι τσιπούρες,οι σαργοί και φυσικά τα θηράματα του shore jigging και του heavy casting.
Όταν δεν ψαρεύει συναντιέται με φίλους όπου το κύριο θέμα συζήτησης είναι το ψάρεμα.
Οι περιοχές που ψαρεύει είναι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Β.Εύβοιας.
Παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις γύρω από τις τεχνικές που τον ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.