Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

themis-karvelas-omada-team-carpmatchfishing.jpgΟ Θέμης αποτελεί ένα από τα πιο παλιά μέλη της συντακτικής ομάδας του Carp-matchfishing.gr. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα , κατάγεται από τον νομό Ηλείας, όπου δραστηριοποιείται κυρίως ψαρευτικά.

Πρωτοασχολήθηκε με τις τεχνικές του casting και του spinning, αλλά διατηρεί μεγάλη αγάπη για το match fishing και το ψάρεμα του καλαμαριού, γνωστό ως eging.

Aσχολείται με πολλά θέματα οικολογίας, ενώ διαθέτει πολλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για τον διαχωρισμό πολλών θαλάσσιων ειδών.

Η αφοσίωση και η εμμονή του πάνω στο ψάρεμα είναι παροιμιώδης, ενώ συνεχώς προσπαθεί να διευρύνει τους ψαρευτικούς του ορίζοντες στις τεχνικές με τα λεπτά εργαλεία και το eging.

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.