Ομάδα
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

georgos-mitraras-team-carpmatchfishing.jpgΟ Γιώργος διαμένει στα παράλια του νομού Αττικής, σπουδάζει τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, και έχει γεννηθεί το 1993. Σαν νέος ψαράς, έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το ψάρεμα eging, που αποτελεί και την αγαπημένη του τεχνική ψαρέματος.

Δεν χάνει την ευκαιρία επίσης, να ασκήσει με αξιώσεις και την τεχνική του spinning.

O Γιώργος μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «ανήσυχο ψαρευτικό πνεύμα», διότι ψάχνεται συνεχώς για νέες τεχνικές, νέες καλαμαριέρες και τεχνητά δολώματα , και τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα δώσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο eging.

Είναι ο «βενιαμίν» της συντακτικής ομάδας του www.carp-matchfishing.gr, ο οποίος με τα άρθρα του θα δώσει μια «νέα ματιά» στις τεχνικές που αγαπάμε.

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.