Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

natex nautiko panorama carpmatchfishing31η έκθεση Natex: Η έκθεση θεσμός για το ψάρεμα, κυνήγι, κατάδυση, camping, και τα σκάφη, στο Ελληνικό

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Η έκθεση Natex 1017, θα λάβει χώρα στις 31 Μαρτίου (Παρασκευή) , με 3 Απριλίου (Δευτέρα) του έτους 2017.

Στο Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας) για 31η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται από τις Εκδόσεις Βαρβέρη, η Natex, η μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το ψαροντούφεκο, το κάμπινγκ και τα σκάφη.


Η Νatex είναι η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για το κυνήγι και ψάρεμα το 1987 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς, για τους όλους τους φίλους των υπαίθριων σπορ.

 

 

 

Από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, οι λάτρεις των θαλάσσιων και υπαίθριων δραστηριοτήτων μπορούν να επισκεφτούν τη Νatex στο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού, στην αίθουσα Ξιφασκίας.
Η Νatex για τέταρτη φορά πραγματοποιείται μαζί με το Ναυτικό Πανόραμα, μία ταυτόχρονη έκθεση με πυρήνες τα σύγχρονα σκάφη, τους θαλάσσιους κινητήρες, ηλεκτρονικά συστήματα, βυθόμετρα, και πολλά σκάφη.

natex nautiko panorama carpmatchfishing


Η έκθεση Natex/ Ναυτικό Πανόραμα πραγμοτοποιείται με την υποστήριξη των  περιοδικών του χώρου : Βυθός, Ψάρεμα, Σκάφος, Αρτεμις, Ψάρεμα με Σκάφος. Πρόκειται για την δύο σημαντικές εκθέσεις στον ίδιο χώρο, με μία μόνο είσοδο.

www carp matchfishing gr logo.jpg

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.