Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

seminario-syros-sfaltos-carpmatchfishingΣεμινάριο για εξειδικευμένες τεχνικές match-παρουσίαση της καινούριας σειράς μαλάγρας Angry Fish από την εταιρία GFS, από τον Δημήτρη Σφαλτό & Θοδωρή Ρατζώνη


Συντακτική ομάδα www.Carp-matchfishing.gr


Την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας με την χρήση του φελλού, στην Σύρο, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα τις εξειδικευμένες τεχνικές ψαρέματος με την χρήση της μαλάγρας Gfs, την παρουσίαση της καινούργιας σειράς μαλάγρας Angry Fish, και την χρήση εξειδικευμένων καινοτόμων αρματωσιών μαζί με τους τρόπους δόλωσής τους.

Οι ομιλητές του σεμιναρίου είναι ο Δημήτρης Σφαλτός και ο Θοδωρής Ρατζώνης.

 

 

 

 


Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο εντευκτήριο του ναυτικού ομίλου Σύρου , και ώρα 19:00 το απόγευμα. Στο σεμινάριο θα γίνει παρουσίαση και επεξήγηση εξειδικευμένων αρματωσιών για την τεχνική του match fishing, και πως δολώνονται. Θα πραγματοποιηθεί δοκιμή της μαλάγρας της Gfs, πως παρασκευάζεται, πως εμπλουτίζεται, πως χρησιμοποιείται σε διαφορετικές συνθήκες ψαρέματος, και τα πλεονεκτήματά της.

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση της νέας σειράς με μαλάγρες και προσθετικά Angry Fish, ενώ για τους φανατικούς ψαράδες της τεχνικής του match ,θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα, μία νέα, πλήρως αποδοτική και εξειδικευμένη σειρά με μαλάγρες-έκπληξη, που θα αφήσει εποχή!

angry-fish-sfaltos-malagres-carpmatchfishing 

3 Νέες top secret συνταγές απο τον Δημήτρη Σφαλτό που κατασκεύασε με φαντασία και μεράκι η GFS . Τεχνογνωσία και εμπειρία κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια νέα σειρά πιο εξιδεικευμένη με στόχο συγκεκριμένα θηράματα οπως:μεγάλους σαργούς, λαυράκια, μελανούρια, και τσιπούρες.

Σε λίγες μέρες στη διάθεσή σας όπως και η σειρά των γλυκών νερών που έρχεται και αυτή για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στη ψαρέυτρα σας.

 

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΕΠΙΔΕΙΞΗ

H πρώτη πανελλαδική παρουσίαση της νέας σειράς για μαλάγρες Angry Fish, καθώς και η επίδειξή τους στο νερό, θα γίνει στην Σύρο, στις 12-05-15, στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος με φελλό.

Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιείται από την εταιρία GFS, σε συνεργασία με το κατάστημα ειδών αλιείας Fishing Point, μην το χάσετε...θα χάσετε!!!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πώληση χονδρική-λιανική
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος-GFS-Θεόδωρος Ρατζώνης
ΤΗΛ: 23940-41285 ΚΑΙ 6972834443

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.