Αγώνες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

telikos-agonas-carp-giannena-2015-carpmatchfishingΟ τελικός αγώνας κυπρίνου στα Ιωάννινα, η βράβευση των νικητών και η εθνική ομάδα 2015

 

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

 

Την Κυριακή 13/9/2015 το απόγευμα έγινε η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, βράβευσης των νικητών και φωτογράφησης της Εθνικής Ομάδας Αλιείας Κυπρίνου, που προέκυψε από τον Εθνικό Τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου έτους 2015.

Ο αγώνας διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην Λίμνη Παμβώτιδα, από την Πέμπτη 10/9 έως και την Κυριακή 13/9/2015, με συνδιοργανωτές τον Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων και τον Α.Σ.Ε.Α.Πτολεμαίδας ,και την συμμετοχή 14 ομάδων ,των 2 αθλητών.

 

 

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες των δύο (2) πρώτων ημερών, το συνολικό αλιευτικό αποτέλεσμα υπήρξε άκρως ικανοποιητικό ,ενώ οι συνεχείς εκπλήξεις και οι ανατροπές που επιφύλαξε η ροή του αγώνα έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην διοργάνωση, κατά την οποία αλιεύθηκαν συνολικά 118 μετρήσιμα (άνω του ενός κιλού) κυπρινοειδή, συνολικού βάρους 288,955 κιλών.

giannena-2015-carpfishing-games-laleas-carpmatchfishing

 

Τα αλιεύματα απελευθερώθηκαν στο σύνολό τους . Την πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη απέσπασαν οι αθλητές Κων/νος Φιλίππου και Χρήστος Κουκουζέλης του Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας με 25 κυπρινοειδή ,συνολικού βάρους 72,115 κιλών.

agonas-kuprinou-giannena-big-carp-carpmatchfishing

 

Την πρώτη θέση στην κατάταξη Συλλόγων με βάση το συνολικό βάρος αλιευμάτων των 2 πρώτων ομάδων κάθε Συλλόγου απέσπασε ο Α.Σ..Ε.Α.Καρδίτσας με 100,475 κιλά . Το μεγαλύτερο αλίευμα του αγώνα βάρους 13,635 κιλών αλιεύτηκε από τον αθλητή του Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας Χρήστο Κουκουζέλη .

 agonas-giannena-koy-kuprinou-carpmatchfishing

Ακολούθησε μετά την λήξη του αγώνα, η βράβευση των νικητήριων ομάδων, καθώς και η δημιουργία της νέας εθνικής ομάδας αλιείας κυπρίνου 2015.

vraveysi-athliton-giannena-carp-games-carpmatchfishing

 

Aξίζει να σημειωθεί, ότι η  διοργάνωση είχε προβλέψει και για την χρήση χημικής τουαλέτας, για την μέγιστη υγιεινή του χώρου τέλεσης του αγώνα.

telikos-agonas-kuprinou-giannena-wc-carpmatchfishing

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα, καθώς και αρκετούς αθλητές, που έλαβαν μέρος στον τελικό αγώνα πρωταθλήματος κυπρίνου 2015 στα Ιωάννινα. Συμπερασματικά , ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση, που μακάρι να επαναληφθεί με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία, στο απώτερο μέλλον.

agonas-carp-giannena-1-carpmatchfishing

agonas-carp-kuprinou-rodpod-carpmatchfishing

 

agonas-kuprinou-final-2-giannena-carpmatchfishing

 

agonas-kuprinou-giannena-4-carpmatchfishing

 

agonas-kuprinou-giannena-2015-rod-pod-carpmatchfishing

 

agonas-kuprinou-net-carpmatchfishing

 

agonas-kuprinou-spod-carpmatchfishing

 

apoxiasma-kuprinou-giannena-carpgames-carpmatchfishing

 

athlites-3-fiannena-final-carp-games-carpmatchfishing

 

athlites-giannena-final-carp-games-carpmatchfishing

 

athlites-giannena-telikos-carp-carpmatchfishing

 

 

 

 

 

catch-and-release-carp-giannena-carpmatchfishing

 

Μία από τις συνολικές απελευθερώσεις κυπρίνου, με unhooking mat, σεβόμενοι τις αρχές του catch and release.

apotelesmata-agona-kuprinou-giannena-carpmatchfishing

 Oι φωτογραφίες από την τέλεση του αγώνα και μέρος του κειμένου, έχουν πηγή το Ioannina Fishing Club.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.