Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

ron thomson poleitai carp rod 3lbs 12ft carpmatchfishingΠωλείται carp καλάμι δίσπαστο, το C14, 3 lbs, 3,90 m, της Ron Thomson, στην τιμή των 50 ευρώ 

Πωλείται σε άριστη κατάσταση καλάμι carp δίσπαστο της εταιρείας Ron Thomson, το C14, 3.60 μέτρα ή 12 πόδια (ft), 3 lbs. Κατάλληλο επίσης και για ψαρέματα στην θάλασσα (casting, beach ledgering), καθώς πετάει άνετα βαρίδι των 120 γραμμαρίων max.

Το καλάμι είναι δίσπαστο, ελάχιστα ψαρεμένο ,με μήκος 12 πόδια (3,60 μέτρα) και test curve στις 3,00 λίμπρες. Το καλάμι δίνεται λόγω ανανέωσης εξοπλισμού, στην τιμή των 50 ευρώ, αγορασμένο από ελληνική αντιπροσωπεία, στην τιμή των 110 ευρώ.

 

Το καλάμι carp  C14, 3 lbs, 3,60 m, της Ron Thomson, ήταν από τα πιο επιτυχημένα σε πωλήσεις της εταιρείας.

ron thomson brand c14 carp rod carpmatchfishing

Κατασκευασμένο από έμπειρους αθλητές,  έχει ημιπαραβολική δράση , ακαριαία επαναφορά και απίστευτα λεπτό και ελαφρύ blank. Εντυπωσιακό επίσης είναι η τετράγωνη πλέξη του carbon στο κατώτερο butt, για μεγάλη δύναμη και σταθερή λαβή.

butt c14 ron thomson carpmatchfishing

Οι πολλαπλές στρώσεις από τον άνθρακα υψηλής συνοχής HM, έδωσαν μεγάλα περιθώρια δύναμης σε αυτά τα καλάμια, μεγάλη δυνατότητα κύρτωσης, και την δυνατότητα για πολύ μακρινές βολές.

ron thomson c14 carp rod reel seat carpmatchfishing

Το καλάμι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, φοράει οδηγούς sic για χρήση με νήμα, και η βάση του μηχανισμού είναι της εταιρείας Ron Thomson . Το καλάμι έχει αγοραστεί στην Ελλάδα, στην αρχική τιμή των 110 ευρώ. O πρώτος οδηγός της μύτης έχει μεγαλύτερο και πιο ογκώδες sic υλικό, σε σχέση με τους άλλους οδηγούς, για καλύτερη και φιλικότερη χρήση με πετονιές και νήματα.

ron thomson c14 carp rod rings carpmatchfishing

Tο καλάμι έχει ψαρευτεί σε λίμνες της Ελλάδας, έχει αναμετρηθεί με μεγάλους κυπρίνους χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατάλληλο επίσης και για ψαρέματα στην θάλασσα (casting, beach ledgering,λαβράκια), καθώς πετάει άνετα βαρίδι των 120 γραμμαρίων max.

ron thomson poleitai carp rod 3lbs 12ft carpmatchfishing

Λόγω της ημιπαραβολικής δράσης κατά το πέταγμα, το καλάμι αυτό δεν ταλαιπωρεί τα δολώματα, και το κάνει ιδιαίτερα φιλικό για χρήση με ψαροδόλια. Το καλάμι αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα με δώρο τα μεταφορικά έξοδα.

Για περισσότερες πληροφορίες ,τηλ:6973303410.

www carp matchfishing gr logo.jpg

Νέο άρθρο

psarema-ajing-gia-safridia-alla-scorpios-bar-carpmatchfishingΨάρεμα Ajing για σαφρίδια alla... Scorpios Bar! Του Δημήτρη Σφαλτού Video λήψεις:Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Βουρλιώτης, Θέμης Καρβέλας Ένα όμορφο και...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.