Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

badbass-carp-matchfishing.grΠωλούνται 3 καλάμια surf casting της Bad Bass και μηχανισμός Shimano Power Aero 10000 XTA( ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!)

 

3 καλάμια surf casting από την κορυφαία Bad Bass, σε άριστη κατάσταση και προνομιακές τιμές.

 

Μηχανισμός Shimano Power Aero 10000 XTA σε άριστη κατάσταση.

 

Όλα είναι ουσιαστικά καινούργια, έχουν ψαρευτεί μία φορά.

 

 

 

BAD BASS TRIO STRIKE- Από τη μοναδική σειρά TRIO GENERATION (THIN SERIE) το TRIO STRIKE και το TRIO ULTRA είναι καλάμια με προοδευτική δράση κορυφής. Κατασκευασμένα από HM CARBON και οδηγούς FUJI ALCONITE, αντανακλούν από την λάμψη τους, όλα όσα κάθε caster έχει ονειρευτεί.

badbass-triostrike-2

badbass-triostrike-1


Αληθινά μοναδικά με κορυφαία συμπεριφορά, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο για να συγκριθεί μαζί τους. Μήκος 4,40 μέτρα, 1.90 μήκος κλειστό, c.w 165 gr, τιμή 150 ευρώ από 320 αρχική. Το καλάμι είναι καινούργιο , σε άριστη κατάσταση, με μόνο ένα ψάρεμα στο ενεργητικό του!

 

BAD BASS MB2 SCS-Καλάμι με ημιπαραβολική δράση. Κατασκευασμένο από HM CARBON, διαθέτει οδηγούς FUJI BNOG. Ένα fast action καλάμι που πολύ απλά θα κάνει το ψάρεμα σας πολύ εύκολη υπόθεση.

badbass-mb2-carp-matchfishing.gr-2

badbass-mb2-carp-matchfishing.gr-1

Μήκος 4,20 μέτρα, c.w 150 gr,fuji οδηγοί, 1,65 κλειστό μήκος, βάρος 440 γρ, τιμή 130 ευρώ από 250 αρχική τιμή. Το καλάμι είναι καινούργιο , σε άριστη κατάσταση, με μόνο ένα ψάρεμα στο ενεργητικό του!

badbass-mb2-carp-matchfishing.gr-3

 

 

BAD BASS GOLD METAL-Καλάμι για την τεχνική του casting, με πολύ ευαίσθητη μύτη, ιδανικό για παραλίες και μεγάλα πονηρά ψάρια. Μήκος 4,20 μέτρα, 4 στελέχη, c.w 120 gr, 6 οδηγοί , βάρος 440 γρ, τιμή 120 από 250 ευρώ.

badbass-goldmetal-3

badbass-goldmetal-carp-matchfishing.gr-2

Το καλάμι είναι καινούργιο , σε άριστη κατάσταση, με μόνο ένα ψάρεμα στο ενεργητικό του!

badbass-gold-metal-carp-matchfishing.gr-1

 

Μηχανισμός Shimano power aero 10000 XTA- Μηχανισμός surf casting , υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων! Μακρινές βολές, μεγάλη δύναμη ανάκτησης και όλη η τεχνογνωσία της Shimano. Ο μηχανισμός είναι καινούργιος , σε άριστη κατάσταση και έχει κάνει μόνο ένα ψάρεμα. Τιμή από 550 στα 220 ευρώ.

shimano-power-aero-10000xta-2-carp-matchfishing.gr-2

shimano-power-aero-10000xta-1-carp-matchfishing.gr

 

Τα καλάμια και ο μηχανισμός πωλούνται μαζί ή και ξεχωριστά. Τιμές συζητήσιμες. Τηλ επικοινωνίας για ερωτήσεις και πληροφορίες : 6981071026, Γιώργος.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 

Νέο άρθρο

to-sosto-perasma-tou-nimatos-stin-mpompina-tou-mixanismou-psarematosTο σωστό πέρασμα του νήματος στην μπομπίνα του μηχανισμού ψαρέματος Του Δημήτρη Σφαλτού Φωτογραφίες : Δημήτρης Σφαλτός, Γιώργος Βαρέλης, Νίκος Ζάρας Η...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.