Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

shimano antares bxΠωλείται καλάμι συρτής για μολύβι φύλακα-Shimano Antares BX

Πωλείται καλάμι συρτής για μολύβι φύλακα, με τον κωδικό Shimano Antares BX 20-30 λίμπρες. Πρόκειται για ένα από τα κοραφαία μοντέλα της Shimano για την τεχνική της  συρτής με ζωντανό δόλωμα και ειδικά για το μολύβι φύλακα.

Το καλάμι είναι δίσπαστο, έχει αντοχή 20-30 λίμπρες, έχει ψαρευτεί μόνο μια φορά και κυριολεκτικά είναι καινούριο στο κουτί του. Εχει αγοραστεί στην Ελλάδα και έχει εγγύηση αντιπροσωπίας από Αφοί Κασάμπαλη.

Πωλειται στην προνομιακή τιμή των 200 ευρώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ 6981071026

 

 

shimano antares bx

 shimano antares bx

shimano antares bx

www.carp-matchfishing.gr

Νέο άρθρο

video-eging-giati-prepei-na-apeleutheronoume-ta-mikra-kalamaria-catch-and-release-carpmatchfishingVideo-Eging:Γιατί πρέπει να απελευθερώνουμε τα μικρά καλαμάρια-Catch and release! Του Δημήτη Σφαλτού / Video:Δημήτρης Σφαλτός, Χούσος Γιώργος-Studio...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.