Αγγελίες
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

shimano big baitrunner lcΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO BIG BAITRUNNER LC

Πωλείται ο μηχανισμός της Shimano Big Baitrunner LC, ο οποίος είναι κατάλληλος για όλες τις τεχνικές casting, όπου απαιτείται γρήγορη και πολύ δυνατή έλξη.

Διαθέτει διπλά φρένα, μπομπίνα αλουμινίου, και όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Shimano, που τον κατατάσσουν από τους καλύτερους μηχανισμούς της κατηγορίας του.

Ο μηχανισμός αυτός είναι αψάρευτος , καινούριος στο κουτί του και είναι γεμισμένος με πετονιά βυθιζόμενη για carp-fishing 0,35 χιλιοστά. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για surf-casting, casting, και ψάρεμα κυπρίνου. Τιμή 150 ευρώ. (από 280 ευρώ λ.τ)+δωρεάν μεταφορικά με κούριερ στον χώρο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6974564798

Νέο άρθρο

to-sosto-perasma-tou-nimatos-stin-mpompina-tou-mixanismou-psarematosTο σωστό πέρασμα του νήματος στην μπομπίνα του μηχανισμού ψαρέματος Του Δημήτρη Σφαλτού Φωτογραφίες : Δημήτρης Σφαλτός, Γιώργος Βαρέλης, Νίκος Ζάρας Η...

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.